Inboor paumelles

Toon:

Pagina(s)  1  Product 1 tot 16 (16 producten)

Sorteer producten volgens : Prijs | Merk | Naam+
 1 
Indoor Paumelles online kopen?
 

Veiligwonenwinkel heeft een groot aantal paumelles te koop staan op de webshop. Dit is een product dat eigenlijk een scharnier soort is, maar deze is speciaal gemaakt voor deuren om opgehangen te worden. Het zorgt ervoor dat de deur open en dicht gedaan kan worden. Ook kunnen ze gebruikt worden in kozijnen om uw raam te kunnen openen. Het onderste deel ervan wordt aan de zijkant van een ingang gemonteerd met beide uitsteeksels die te zien zijn op de afbeelding. Het bovenste deel van het kleine mechanisme dat onafhankelijk van het onderste deel kan bewegen gaat in de deur zelf. Een deur heeft twee van deze paumelles nodig. Het is belangrijk dat dit product van goede kwaliteit is zodat uw deur niet gaat kraken en piepen. Misschien herkent u het wel. U opent de deur en er wordt een heel vervelend en piepend geluid gevormd. Dit is natuurlijk heel vervelend en dat snappen wij van Veiligwonenwinkel wel. Om deze reden zorgen wij ervoor dat u deze producten niet alleen voor een extreem lage prijs van gemiddeld €2,95 aan kunt schaffen, maar ook zorgen wij ervoor dat ze niet kraken en ook niet zullen gaan kraken na langer gebruik. Onze klanten hebben onze paumelles namelijk al jaren en ze zorgen er nog steeds voor dat hun deuren in een vloeiende beweging opengaan en sluiten.  

Paumelles in Verschillende Kleuren

Het is natuurlijk van groot belang dat de paumelles uw deur niet lelijk maken. In de meeste gevallen kiest men ervoor om het zo subtiel mogelijk te houden omdat ze niet goed weten of het wel mooi staat bij de deur. Echter kan het kleine stukje ijzerwerk ook juist dienen als de accessoire van de deur. Het maakt uw deur net even wat meer af en het heeft ook wel iets unieks. Uw gasten gaan het ook zeker opvallen, omdat de variatie van de verschillende kleuren erg nieuw en modern is. De kleur die slim is voor u om te kiezen is afhankelijk van het materiaal en de kleur waar uw deur van is gemaakt. Als u bijvoorbeeld een zwarte deur heeft dan staat het standaard grijs glimmende kleurtje er wat minder mooi bij. Speciaal hiervoor bieden wij de paumelle in het zwart aan wat voor een mooie combinatie zorgt. Weet u nu echt niet welke kleur mooi bij u thuis staat dan adviseren wij u om te kijken wat voor kleur uw deurkruk om het handvat van uw deurkruk heeft. Het is nooit verkeerd om het hiermee te laten matchen. Zelf als u een gouden deurkruk heeft is er de mogelijk om bij ons uw paumelle ook in de kleur goud aan te schaffen.   

Kortom Veiligwonenwinkel heeft ruime keuze in de paumelles van de beste kwaliteit. Bent u onvoldoende geïnformeerd of kunt u toch niet tot een keuze komen dan is daar onze klantenservice die u graag te bij staat. Heeft u uw keuze al gemaakt en zit de bestelwagen vol dan kunt u gemakkelijk uw bestelling afronden en dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling veilig en snel geleverd wordt.