Raamuitzetters

Raamuitzetters behoren tot het hang- en sluitwerk wat ervoor zorgt dat een raam geopend en gesloten kan worden. Met goede raamuitzetters kunt u het uw raam op een veilige manier open en dicht bewegen. Er zijn verschillende soorten ramen. wij bieden voor elk raam een oplossing. Een klepraam en een uitzetraam bedient u met een ander soort uitzetter dan openslaande ramen. Wij bieden op dit moment twee verschillende soorten raambeslag aan. Dit zijn Axa en DX (Dulimex).

Axa Raamuitzetters

Axa is heeft het grootste assortiment van verschillende raamuitzetters. Voor elk raam heeft Axa wel een speciale oplossing bedacht. Een erg mooi voorbeeld daarvan is de Axa remote 2.0 elektrische raamuitzetter. Dit is een raamuitzetter die Axa speciaal heeft ontwikkeld voor ramen die onbereikbaar zijn maar toch open en dicht moeten kunnen. Naast de speciale uitvoeringen die Axa heeft hebben ze ook het normale assortiment zoals, uitzetijzers, telescopische uitzetters en raamcombi’s.

Gekeurde raamsluitingen

Al het hang- en sluitwerk wordt gekeurd op veiligheid dit wordt dan vaak aangegeven met het SKG 1,2 of 3 sterren. Let wel op er bestaat dus gekeurd raambeslag en niet gekeurd beslag. Wanneer er niks staat aangegeven is hij dus niet gekeurd voor het SKG. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Raamuitzetters installeren

Alle raamuitzetters van panieksluiting.com zijn zelf te installeren, wel heeft u er soms wat gereedschap bij nodig. De schroeven worden bij het raambeslag geleverd. Meestal staat er een montage handleiding bij het product aangegeven. Lukt het niet of heeft u ergens anders nog vragen over kunt u altijd contact met ons opnemen. Ga hiervoor naar de contact pagina.