Axa 3319 raamboompje met opbouw sluitkom SKG* zwart

Lees meer

Beschrijving

De Axa 3319 is een raamboompje met bijgeleverde opbouwsluitkom. Met deze raamsluiting kun je jouw raam stevig vergrendelen door middel van de cilindersluiting. Zo is jouw raamsluiting altijd af te sluiten. Het voldoet aan de strengste eisen van Politie Keurmerk Veilig Wonen en heeft het SKG*-keurmerk. Dit raamboompje is geschikt voor naar buiten draaiende draai-, klep- en uitzet- en valramen. Axa is een merk dat bekend staat als een van de betere merken qua raambeslag. Het heeft dan ook vertrouwen in haar producten en geeft standaard een jaar garantie. Het raamboompje is zowel links- als rechtsdraaiend te bestellen.

Voor de montage heb je de volgende schroeven nodig: 4 schroeven van 4 x 40 mm, 4 van 4 x 50 mm en 2 van 4,5 x 50 mm. Mocht er twijfel zijn of een schroef misschien net aan het glas raakt, dan raden wij aan om een montageplaatje te gebruiken. Bijkomend voordeel is dat een eventuele tochtstrip er ook beter door functioneert.

De Axa raamboompjes worden veel toegepast in de bestaande bouw. Montage van het boompje is zeer eenvoudig. Je plaatst de haak in gesloten positie tegen het kozijn. Dan boor je 1 gaatje voor en plaats je de schroef. Daarna plaats je de overige schroeven. Wanneer dit gedaan is, kun je het kommetje op de haak plaatsen. Ook hier plaats je 1 schroef in het bovenste gat (raam goed dicht houden). Als 1 schroef geplaatst is, kun je het raam openen en het kommetje recht zetten en de overige schroeven plaatsen. Vergeet niet de 5e schroef in het kommetje en in het boompje!


  • Merk: Axa
  • Model: 3319-51-38
  • € 32,95

  • Excl. BTW: € 27,23
Stel jouw vraag
via WhatsApp

06-51341698