Dulimex veiligheidsinsteekslot PC55 SKG** compleet kruk-kruk

Lees meer

Beschrijving

Wanneer je een nieuw insteekslot voor je voordeur, schuurdeur of poort nodig hebt, is dit één van de meest voor de hand liggende opties. PC55 is namelijk de meest gebruikte maat voor veiligheidssloten in Nederland. Met dit veiligheidsslot met SKG 2 sterren keuring en het Politie Keurmerk Veilig Wonen heb je dan ook een duurzame oplossing in huis die op bijna alle freesmallen past. Daarom is dit slot ook toepasbaar op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit insteekslot is te gebruiken bij alle draairichtingen dankzij de omkeerbare dagschoot.

Dit insteekslot heeft een afgeronde voorplaat. Dit is vooral handig voor een deur met een voorgefreesde slotuitsparing PC55 of wanneer je zelf met een speedboor aan het werk gaat. Ga je met frees en beitel een slotuitsparing maken, dan is het vaak beter om te kiezen voor een rechthoekige voorplaat. Hoe dan ook heeft de voorplaat een mooie uitstraling in de deur dankzij het geborstelde rvs.

Dit veiligheidsslot beschikt over het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Voor een complete beveiliging kun je dit slot combineren met veiligheidsbeslag, SKG***-profielcilinder en sluitkom.

Je kunt zelf het model van de voorplaat en het veiligheidsschild kiezen. Bij de deurdikte gaan we uit van een 38 tot 40 mm dikke deur. Wanneer je een andere dikte hebt, kun je dit aangeven in de opmerkingen van de order. Je krijgt dan een kleine meerprijs voor het verlengen van de cilinder , deurkruk en boutjes.

Wanneer je meerdere insteeksloten koopt, kunnen we de cilinders gelijksluitend leveren. We gebruiken alleen producten van gerenommeerde merken, zoals Buva, Dulimex, Winkhaus en Dieckmann.

 

  • Merk: Dulimex
  • Model: 55CPLACHTERDEUR
  • € 94,95

  • Excl. BTW: € 78,47Stel jouw vraag
via WhatsApp

06-51341698