KFV complete set meerpuntssluiting achterdeur

Lees meer

Beschrijving

Deze meerpuntssluiting heeft een voorplaat van 24 mm en een lengte van 1700 mm. Ook heeft hij een PC-maat van 72 mm en doornmaat van 55 mm. Het slot is sleutelbediend, waarmee je in één keer de deur op meerdere punten ont- en vergrendelt. De set is compleet met veiligheidskerntrekschild SKG***, cilinder SKG**, deurkruk, sluitplaat en sluitkommen SKG**. Alle producten van KFV zijn geschikt voor alle draairichtingen. Deze set voldoet aan het politie keurmerk. Hij is alleen leverbaar in ovale uitvoering en deurkruk. Waar je op moet letten wanneer je dit slot koopt: 
1. De doornmaat
2. De PC-maat

De complete sloten zijn voor jou samengesteld, zodat je eenvoudig een keuze kunt maken bij de aanschaf van een goed slot. Alle componenten passen bij elkaar wat fouten in de bestelling voorkomt. Daarnaast worden complete sloten tegen een heel scherpe prijs aangeboden. Complete sloten voldoen aan de eisen van het Politie Keurmerk en zijn minimaal SKG** gekeurd.

Bij de deurdikte gaan we uit van een 38 tot 40 mm dikke deur. Wanneer je een andere dikte hebt kun je dit aangeven in de opmerkingen van de order. Je krijgt dan een kleine meerprijs voor het verlengen van de cilinder, deurkruk en boutjes.

Wanneer je meerdere insteeksloten/meerpuntssluitingen koopt, kunnen we de cilinders gelijksluitend leveren. We gebruiken alleen producten van gerenommeerde merken, zoals: KFV, Buva, DX, Winkhaus en Dieckmann.

  • Merk: KFV
  • Model: KFVCPL-ACHTERD
  • € 189,95

  • Excl. BTW: € 156,98

Stel jouw vraag
via WhatsApp

06-51341698