Lips Oplegsloten SKG**

Lips oplegsloten:

De oplegsloten van LIPS zijn allemaal SKG** gekeurd, dit betekend dat ze onder de zware klasse inbraakwerende sloten vallen. Alle oplegsloten van LIPS worden geleverd met een veiligheidsrozet. Bij de normale variant is dit een veiligheidsrozet van SKG** maar u kunt er ook voor kiezen om een veiligheidsrozet met kertrekbeveiliging te nemen. Wanneer u voor de laatste optie kiest is uw veiligheidsrozet SKG***.

De oplegsloten van LIPS worden altijd geleverd met 3 sleutels, behalve als hier vooraf contact over is geweest of als dit staat aangegeven bij het product. Wanneer u liever een gelijksluitend systeem wil gebruiken, neem dan even contact met ons op wij laten u dan weten waar u alles in de webshop kunt vinden.

De Lips oplegsloten kunnen ook geleverd worden met een gelijksluitende cilinder of bijzetslot. Het type cilinder is Lips 8062.

Welke type oplegsloten?

De serie oplegsloten van Lips betaan uit 3 modellen.
1. Lips oplegslot 1753 met vaste buitencilinder (tot deurdikte 45mm)
2. Lips oplegslot 1754 met losse cilinder (tot deurdikte 70mm)
3. Lips oplegslot 1754VS met losse cilinder en verstelbare doornmaat.

Bij de 1753 is de montage het gemakkelijkste de buiten cilinder zit vast op het slot en u moet alleen het slot op de deur positioneren. Hiervoor wordt een boormal meegeleverd.

De 1754 is wat lastiger hierbij monteer je eerst de cilinder op de deur op exact 50mm van de rand van de deur(Hart op hart). Daarna plaats je de slotkast er overheen. Ook hier worden boormal en montagehandleiding meegeleverd.

De 1754VS is te gebruiken wanneer de doornmaat groter is dan 50mm. Bij dit oplegslot kun je zelf de doornmaat aanpassen. Wanneer er een slot heeft gezeten met een doornmaat van 60mm kun je met de Lips 1754 zorgen dat hij aan de buitenzijde weer in het zelfde gat past. Ook hier zijn boormal en montage handleiding niet vergeten.


Veiligheidsrozet      |      Kerntrekbeveiligde rozet