Oplegslot met draaiknop

Op zoek naar meer gemak in huis met een nieuw oplegslot? Dan zit je hier op de juiste pagina. Bij het oplegslot met draaiknop is jezelf buitensluiten verleden tijd. Als je de speciale rolschoot inschakelt, loop je immers gemakkelijk in en uit jouw woning of een ander gebouw zonder buitengesloten te worden. En je kunt jouw woning met de één-handsbiedingsknop gemakkelijk zonder sleutel verlaten. Bekijk hieronder ons assortiment aan kwalitatieve oplegsloten met draaiknop.

Meer

Op zoek naar meer gemak in huis met een nieuw oplegslot? Dan zit je hier op de juiste pagina. Bij het oplegslot met draaiknop is jezelf buitensluiten verleden tijd. Als je de speciale rolschoot inschakelt, loop je immers gemakkelijk in en uit jouw woning of een ander gebouw zonder buitengesloten te worden. En je kunt jouw woning met de één-handsbiedingsknop gemakkelijk zonder sleutel verlaten. Bekijk hieronder ons assortiment aan kwalitatieve oplegsloten met draaiknop.


M&C Minos oplegslot SKG**-SKG***

M&C Minos oplegslot SKG**-SKG***

Automatisch sluitend Verstelbare doornmaat Van binnen eenvoudig met knop te openen

€ 139,15

M&C Minos oplegslot met knop en 1 cilinders SKG***

M&C Minos oplegslot met knop en 1 cilinders SKG***

Cilinders en oplegslot gelijksluitend 3 Sleutels standaard SKG*** cilinder

€ 204,50

M&C Minos oplegslot met knop en 2 cilinders SKG***

M&C Minos oplegslot met knop en 2 cilinders SKG***

2Xcilinders en oplegslot gelijksluitend 5 Sleutels standaard SKG*** cilinders

€ 264,00

M&C Condor ombouwset voor Lips oplegsloten

M&C Condor ombouwset voor Lips oplegsloten

SKG 3 sterren Voor Lips 1753, 1754 en 1754VS

€ 119,95

Weergeven 1 t/m 13 van in totaal 13

Hoe werkt een oplegslot?

Een oplegslot wordt op de deur gemonteerd en niet zoals bij een insteekslot in de deur. Alleen het cilinderslot steekt hierbij door de deur heen. Daardoor kan het oplegslot zijn kracht overnemen aan de deur zelf en de sluitkom. Een oplegslot wordt tegenwoordig minder vaak aangeschaft dan vroeger, omdat het voornamelijk toegepast wordt op naar binnendraaiende, stompe deuren. Dit zijn deuren die volledig in het kozijn wegvallen en geen uitstekende rand hebben. Deze deuren komen bijna niet meer voor. 

Elk oplegslot bestaat uit een staartcilinder, dat dient als sleutelbediende aandrijfmechanisme. Met de staartcilinder vervang je ook wel de cilinder van jouw huidig oplegslot aan de buitenzijde. Bij een oplegslot zit de dagschoot onder de nachtschoot. De bediening is gemakkelijk, namelijk via een draaiknop. Op die manier ver- en ontgrendel je jouw deur snel en eenvoudig, ook wanneer er visite aan de deur staat. De nachtschoot is het gedeelte van het slot dat met een draai van de knop bediend wordt.

Oplegsloten worden geleverd met zowel een losse als vaste cilinder. De losse cilinder wordt gebruikt als jouw slot een losse buitencilinder ofwel staartcilinder heeft. Dan wordt deze bij de montage immers pas verbonden aan de slotkast. Bij een vaste cilinder kan alles in één keer gemonteerd worden. Als je oplegsloten snel en eenvoudig wilt vervangen, dan is het handig om te kiezen voor een oplegslot met vaste cilinder. Wil je minder geld kwijt zijn, ook al kost dat meer tijd, dan is een staartcilinder aan te raden.


Het gemak van een oplegslot met draaiknop

Bovenaan deze pagina staat al kort uitgelegd wat eigenlijk het grootste voordeel van een oplegslot met draaiknop is. Het biedt namelijk gemak. Je kunt immers het slot zonder sleutel aan de binnenzijde van de deur vergrendelen. En ondertussen blijft jouw woning gewoon goed beveiligd tegen inbrekers. Het oplegslot met draaiknop is daarnaast goedkoper dan bijvoorbeeld insteeksloten. En zelfs het plaatsen ervan is gemakkelijker. Ook zijn er M&C oplegsloten met knop die ervoor zorgen dat de dagschoot automatisch in de sluitkom valt als je de deur dicht trekt. Daardoor weet je zeker dat jouw deur altijd vergrendeld is als je jouw huis verlaat. 

Daarnaast is er de mogelijkheid voor gelijksluiting. Je kunt immers M&C oplegsloten met draaiknop aanschaffen, in combinatie met de M&C cilindersloten. Deze zijn allemaal met één en dezelfde sleutel te bedienen, ook het oplegslot. En dat is ideaal, want het voorkomt een zware sleutelbos en je hoeft niet uren naar de juiste sleutel te zoeken.


Hoge inbraakwering met onze oplegsloten

Wij bieden enkel oplegsloten met SKG** of *** keurmerk. Dat betekent dat je bij ons gegarandeerd een sterk en veilig slot hebt, waarmee er een minimale kans op inbrekers is. Met het SKG2 slot is jouw deur meer dan drie minuten tegen inbraak bestand. Deze sloten zien we bij de meeste woningen terug. Het SKG3 oplegslot houdt inbrekers wel vijf minuten buiten de deur en is ook bestand tegen kerntrekken. Het verschil hiertussen lijkt niet groot, maar is het wel. Voor een inbreker zijn 60 seconden zeer tijdrovend. Gemiddeld duurt een inbraakpoging 30 seconden. Lukt het niet, dan gaat de inbreker er vandoor.

Oplegsloten in vele soorten

Oplegslot Lips bruinWat voor oplegslot je ook nodig hebt, wij kunnen het leveren. Wij bieden dan ook verschillende oplegsloten aan. Of je nu een oplegslot met cilinder wilt of toch liever eentje met een draaiknop, ons aanbod van oplegsloten zorgt ervoor dat jij slaagt bij Veiligwonenwinkel. Wij bieden zowel het goedkope simpele oplegslot op de deur voor als je extra zekerheid wilt, maar niet veel budget hebt. Maar we bieden ook oplegsloten met SKG 2 of SKG 3 keurmerk zodat je extra betrouwbare beveiliging op jouw deur kan plaatsen. Naast de keuze uit een oplegslot met cilinder of met draaiknop, met SKG 2 of SKG 3 sterren keurmerk, hebben we natuurlijk ook verschillende betrouwbare merken. Zoek jij een oplegslot van Lips, of toch liever één van Yale, M&C of Nemef? Wij hebben het in ons assortiment.


Waar op te letten bij aanschaf van een oplegslot

Bij het vervangen van een bestaand oplegslot is het van belang dat het nieuwe slot exact op dezelfde plek komt als het oude. Hierbij is de doornmaat (hartcilinder naar rand van de deur) van belang. Deze is bij de meeste sloten 50 mm, maar dit kan ook afwijken. Hiervoor zijn verstelbare sloten beschikbaar zoals de 1754VS van Lips en de M&C oplegsloten.

Voor iedere deur

Een oplegslot vervangen of een oplegslot monteren, voor iedere deur hebben we wat jij zoekt. Extra beveiliging voor jouw deur is natuurlijk erg fijn. De nieuwe M&C oplegsloten bieden jou extra veiligheid. Deze zwaar inbraakwerende oplegsloten hebben aan de binnenzijde een grote knop, daarmee kun je de deur snel en zonder sleutel openen. Dit is bij brand en paniek dus extra veilig. Tevens slaat het M&C oplegslot automatisch op slot bij het dichtvallen. Het M&C oplegslot pas bij iedere situatie, omdat de doornmaat verstelbaar is. Of je nu een naar buitendraaiende deur of een naar binnendraaiende deur hebt, onze oplegsloten zorgen voor de extra beveiliging die je zoekt.