LOQED Touch Smart Lock
Art. nr. : LOQD0001
EAN : 8719326820101

€345,00
   Pin it
Uitgebreide beschrijving
Met het LOQED Touch Smart Lock heeft u geen sleutels meer nodig. U opent dit slot namelijk met een simpele aanraking. Uw telefoon maakt automatisch verbinding met het slot via bluetooth, terwijl u aan komt lopen. U kunt uw telefoon dus gewoon in uw broekzak of tas houden.

Dankzij de binnen- en buitensensor weet het slot precies waar u bent en opent het slot alleen als u binnen drie meter van het slot bent. Komt u in de buurt van het slot dan toont de display ‘Touch to Open’ en kunt u het slot openen met uw vinger. Dankzij deze sensoren zal uw voordeur niet openen als u door de achterdeur binnenkomt.

Veilig en SKG*** gecertificeerd.
Het slot kan ook geopend worden met een code of op afstand via de app op uw telefoon. Zo kunt u ook andere eenvoudig toegang geven tot de woning. Is uw telefoon leeg en kan er geen verbinding worden gemaakt met het slot? Ook dan kunt u het slot openen met een code. Het LOQED Touch Smart Lock maakt gebruik van een 256-Bit encryptie en is SKG*** gecertificeerd.

Het slot werkt op acht AA batterijen. Wanneer deze bijna leeg zijn, ontvangt u een melding. Apart van het LOQED Smart Lock kunt u de LOQED Power Kit bestellen. Deze adapter wordt geleverd met acht oplaadbare batterijen en kunt u op het slot aansluiten. Zo hoeft u geen batterijen meer te vervangen, maar laadt u het slot op eenvoudige wijze op.

Functionaliteiten:
-Openen op afstand
-Gebruikers beheren
-Integreer met andere slimme producten
(Plus, Olisto, Loxone, Home Assistant, Fibaro en Doorbird)
-Notificaties & logbook
-Tijdschema’s instellen
-Automatisch vergrendelen
-‘Touwtje door de brievenbus’ optie (openen zonder aanraken of telefoon)

Wat zit er in de doos?
•Buitenmodule. Deze wordt onder het bestaande deurbeslag gemonteerd.
•Binnenmodule. Deze vervangt het volledige binnendeurbeslag.
•Europrofielcilinder
•Bridge (maakt verbinding met het WiFi-netwerk)
•Acht AA batterijen

De buiten modulle wordt geplaatst in uw bestaande veiligheidsschild. Het bestaande binnenschild wordt vervangen door het Loqed binnenschild. Aan de binnenzijde wordt het slot ontgrendeld met een knop.