Insteeksloten voor binnendeuren

Insteeksloten, binnendeuren


Op VeiligWonenWinkel bent u op het goede adres voor het kopen van insteeksloten voor binnendeuren. Wij verkopen 2 verschillende merken met veel keus uit verschillende insteeksloten. DX en Nemef zijn de types die wij aanbieden. 


Op onze siteDe DX-sloten voor binnendeuren die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren; wit, zwart en aluminiumkleurig. Er zijn 6 types insteeksloten voor

binnendeuren die wij verkopen van dat merk. Eén van de sloten wie wij ter beschikking hebben is een insteekslot voor zogeheten dag en nacht. De sluitplaat is hierbij inbegrepen en is een klavierslot. Ook hebben we dit slot zonder sluitplaat in cilindervorm. Voor de specificaties kunt u op het product klikken. Het derde insteekslot voor uw binnendeur heeft enkel het gedeelte van de ‘nacht’, wat dan bij ons beschreven staat als een kastslot. Maar ook deze is beschikbaar als ‘dag-’versie, wat meteen het vierde type is. Dat wordt een loopslot genoemd, welke vaak gebruikt wordt voor ‘normale’ binnendeuren. Het vijfde model is het kastslot, het spreekt voor zich waar dit slot voor gebruikt wordt. Het zesde en laatste binnendeurslot dat wij van DX aanbieden is het toiletdeurslot. En ook dat spreekt voor zich. Nogmaals, deze sloten zijn verkrijgbaar in drie kleuren; zwart, wit en aluminiumkleurig. 


De Nemef-insteeksloten zijn 4 verschillende types. Net zoals bij de DX-sloten hebben we een dag- en nachtcilinderslot, bruikbaar voor een ‘normale binnendeur’ waar een slot praktisch is. Deze is verkrijgbaar in het grijs. Wij verkopen twee kastdeursloten; verkrijgbaar in messing en grijs klavier gelakte. Van Nemef hebben wij één loopslot, welke grijs gelakt is (zie afbeelding). Voor productspecificaties kunt u ook hier op het product klikken. 


Voor al uw insteeksloten voor binnendeuren kiest u VeiligWonenWinkel!