Insteekgrendels

Insteekgrendels: wat zijn dat?

Insteekgrendels zijn een soort kleine sloten die makkelijk te bevestigen zijn en de door u gekozen deur net iets beter kunnen beveiligen. Door het hendeltje te kantelen vergrendelt u uw deur. 

Insteekgrendels: te koop op onze site

Insteekgrendels zijn er in verschillende soorten en maten. Wij verkopen insteekgrendels met een lengte van 35mm en 50mm. Deze kunnen gebruikt worden op verschillende manieren voor onder andere achterdeuren, tuindeuren en toiletdeuren. Onze producten op dit gebied worden standaard geleverd met een hendeltje, maar zijn ook leverbaar met een sleuteltje. Deze hebben in de knop een slot die met uw sleutel te openen is. De insteekgrendels die door ons momenteel verkocht worden zijn van het merk DX. Deze zijn vaak makkelijk te monteren waardoor een deur snel en eenvoudig veiliger gemaakt kan worden. 
 
Wij verkopen ook insteekgrendels met een ‘body’ van kunststof. Deze zijn in verhouding minder sterk dan degene met een vernikkelde ‘body’. Ook zullen ze sneller slijten, waardoor de kans bestaat dat er eerder een nieuwe grendel aangeschaft moet worden. Maar over het algemeen gaan ze lang mee. Onze insteekgrendels zijn zowel links als rechts bruikbaar, wat inhoudt dat u geen rekening hoeft te houden met de vorm.