Insteekbijzetsloten

Bijzetsloten

In onze webshop verkopen we alleen goedgekeurde bijzetsloten.
Deze bijzetsloten van Nemef, Lips, Fiam en DX hebben verschillende maten.
De bijzetsloten van DX passen in hetzelfde gat als de bekende pensloten. Daardoor kunt u eenvoudig een cilinderslot maken van uw penslot.

Waar op te letten bij aanschaf van een bijzetslot:

Bij de aanschaf van een bijzetslot is het handig om eerst de doornmaat van het hoofdslot op te meten. Deze doornmaat is meestal 50 of 60mm. De Nemef 4228 zijn ook in deze 2 maten leverbaar. Zo komen de schilden of rozetten exact in één lijn onder elkaar te zitten.

Keurmerk:

Al onze bijzetsloten hebben een SKG** keurmerk. Deze bijzetsloten zijn dan ook toepasbaar in het politie keurmerk. Zo weet u zeker dat u een kwaliteits produkt aanschaft.

Pensloten:

We hebben ook diverse merken pensloten. Deze zijn van bekende merken zoals DX, Lips, Veilig, Fiam en Zaso. Het mooie van pensloten is dat je ze niet kan kerntrekken en dus zo voor extra veiligheid zorgen.
De pensloten kunnen we in elk gewenste aantal gelijksluitend leveren (met dezelfde sleutel). Handig met 1 sleutel alle deuren openen!

Wilt u niet verschillende sloten op 1 deur? Kijk dan ook eens naar een meerpuntsluiting. Daarmee bedien je 3 sluitpunten met 1 handeling.