Raambeslag

Raambeslag


In de categorie raambeslag verkopen wij verschillende goede kwaliteitsproducten om te beginnen met raamboompjes. 

Voor deze producten hebben wij een enorm assortiment. De raamboompjes van AXA, DX, Nemef en Hoppe zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo heeft u de keuze uit voor naar binnen of naar buiten draaiende ramen maar ook met of zonder drukknop. Wilt u het dan nog iets veiliger? Kies dan voor een boompje met een sleutel. Veel verkochte items van AXA, het bekendste en populairste merk, zijn de 3318, 3319, 3320 en de AXA 3329. 

Als tweede product in de rubriek raambeslag vinden we raamuitzetters. Dat product is niet meteen waar aan gedacht wordt bij het aanschaffen van raambeslag, maar toch wel erg belangrijk. Raamuitzetters zijn beschikbaar in diverse merken, kleuren en lengtes. De telescopische uitzetters zijn erg populair en zijn verkrijgbaar van AXA en DX, uiteraard in verschillende kleuren. Ook van deze twee merken zijn er uitzetters SKG** gekeurd. Deze hebben ook een sleutel. Voor elk raam hebben wij wat in huis!

Voor raamkrukken heeft u ook keuze uit een ruim assortiment. Met of zonder sleutel, een stift van 7 of 8mm. Heeft u liever een kromme greep, natuurlijk hebben wij dat ook! AXA, BUVA of Winlock, er is keuze genoeg uit de bekendste merken. Degene met sleutel zijn uiteraard SKG** gekeurd, zo hebben inbrekers het nog moeilijker! 

Om de artikelen in de categorie Raambeslag behandeld te hebben kunnen we de oplegsloten natuurlijk niet vergeten. Al onze oplegsloten zijn SKG gekeurd en voldoen dus aan het politiekeurmerk. Onze merken zijn ook hier weer de bekendere zoals AXA, DX en ABUS. Elk raam zal een ander oplegslot nodig hebben omdat de maten per raam verschillen. Stuur voor meer informatie een mail naar info@veiligwonenwinkel.nl of bel of app ons via 06-51341698