Hangsloten en kettingen/kabels

Hangsloten, kettingen en kabels


Op VeiligWonenWinkel.nl heeft u keuze uit een ruim assortiment aan hangsloten, kettingen en kabels. Van discussloten tot aan antidiefstal-kettingen, wij hebben het in huis. Een klein hangslot voor aan uw koffer? Bij ons zelfs in verschillende maten! 


Hangsloten kopen?

Waarvoor zijn hangsloten nou praktisch? Het kan zo zijn dat uw fiets, als u die bezit, geen slot heeft. Dan kunt u het beste een kettingslot aanschaffen. Deze zijn stevig en tegen diefstal. Heeft u helemaal niet zo’n groot slot nodig maar bent u toch opzoek naar een vergrendeling voor bijvoorbeeld uw bagage? Dan hebben wij voor u ook simpele standaard hangsloten. Deze zijn makkelijk met een sleutel te vergrendelen. Ook hebben wij deze met een hoge beugel. Dus als uw bagage dik is, of u wilt iets groters op slot zetten, dan kan een slot met zo’n hoge bundel erg praktisch zijn. 

 

Kettingen of kabels kopen?

Een kettingslot of kabel wordt vaak gebruikt om tweewielers of hekken mee vast te zetten. Dat kan, want daar zijn de kettingen stevig en veilig genoeg voor. Kabels zijn wat soepeler en wat minder zwaar dan een kettingslot, maar net zo veilig. De producten die wij daarin verkopen zijn beschikbaar in verschillende lengtes en diktes dus let goed op welke u aanschaft.


Hangsloten voor tuindeuren

Sloten voor tuindeuren

Ook verkopen wij op onze site hangslot-schuiven (zie afbeelding). Deze zijn beschikbaar in verschillende maten, dus er zal er altijd één tussen zitten die past. U kunt dit gebruiken om bijvoorbeeld uw poortdeur te sluiten. Geschikt voor buitendeuren en kan vergrendeld worden met een hangslot. 


Wilt u uw poort- of tuindeur op slot zetten maar bent u eigenlijk niet tevreden met een schuifslot? Dan kunt u ook een pantseroverval aanschaffen. Deze zijn steviger en zijn overigens niet al te lastig om te bevestigen. Deze kunt u dan weer afsluiten met een discus- of hangslot. (zie afbeelding). Op onze site zijn deze beschikbaar met enkele en dubbele lamellen.