Deurspion

Welke deurspion moet ik nu kiezen?

Deurspionnen zijn er in vele maten en uitvoeringen. Om nu een goede keuze te kunnen maken hebben we hier even een paar punten waar u op moet letten. Digitale deurspion of het ouderwetse kijkgat met vergrootglas.
Wanneer u een keuze moet maken is er eigenlijk maar één goede. U moet een goed helder beeld hebben op wie er voor de voordeur staat. Over het algemeen is het ouderwetse deurspion daar niet echt geschikt voor. Er is echter één uitzondering hierop en dat is de deurspion met een diameter van 57mm leverbaar in wit, zwart en zilver. Deze deurspionnen worden gebruikt bij banken en andere risicovolle objecten. De digitale deurspion is echter een veel betere oplossing aangezien het beeld vele malen groter is en u meer mogelijkheden heeft zoals foto en/of video maken van degene die voor de deur staat.
Wanneer het een donkere omgeving is heeft de standaard deurspion nogal wat problemen met het produceren van een scherp beeld. Daarvoor zijn de digitale deurspionnen met infrarood ontwikkeld. deze geven een scherp beeld ook in het donker. Tevens zijn er digitale deurspionnen met een bewegingssensor, zodra er iemand voor de deur staat wordt er een foto genomen. Waar moet u nu op letten bij de aanschaf van een digitale deurspion: Is er voldoende licht bij de voordeur zodat een standaard deurspion ook goed werkt? Bij twijfel altijd een deurspion kiezen met infrarood! Daarnaast kunt u ook kiezen voor een deurspion met of zonder accu. Dit voorkomt het elke keer vervangen van de batterijen. Wij verkopen digitale deurspionnen van diverse merken zoals: Intersteel en DX