Deurbeslag

Deurbeslag online kopen

deurbeslag


Bent u opzoek naar deurbeslag voor bij u in huis? Bij Veiligwonenwinkel heeft u keuze uit een ruim assortiment. Wij bieden vele soorten
deurkrukken en afwerkingen. Van aluminium veiligheidsschilden voor het beveiligen tot de afwerking van uw deur met tochtkleppen. Ook voor mooie deurkrukken in huis kunt u terecht bij ons. Weet u nog niet wat u wilt? Kijk gerust even rond op onze website. Voor u is er altijd wat in huis!


Deurbeslag: Kerntrekbeslag en rozetten

 

Met deurbeslag is het fijn als het stevig en goed beveiligd is. Met kerntrekbeveiliging zit u dan in de goede richting. Bij kerntrekbeveiliging is het belangrijkste doel het beschermen van de cilinder van de deur. Hierbij wordt ervoor gezorgt dat de cilinder niet afbreekt. Dat ten opzichte van het gewone veiligheidsbeslag. Door middel van een metalen bakje waar het cilinder in zit, is het onmogelijk om het cilinder uit het sleutelgat te krijgen. Zo is het al een stuk veiliger in huis. In tegenstelling tot M&C kerntrekbeslag hebben sommige merken zoals Hoppe en Ami rubbers als vervanging voor het metalen ‘cilinder bakje’. Deze zullen na een tijdje uitdrogen en zijn dan dus niet meer zo veilig.


Let op: Bij het bestellen van uw kerntrekschild moet u rekening houden met;
- de PC maat: de maat tussen de cilinder en het krukgat
- het merk: wanneer u hetzelfde merk kiest passen de oude gaten van het bestaande veiligheidsbeslag precies. Bij een ander merk zou dit eventueel licht kunnen afwijken

Met rozetten kunt u uw deur perfect afwerken. Dit verbergt de schroefgaten en kan met iets kleins een mooi effect geven aan uw huis. Voor elke vorm van uw slot is er wel een rozet te vinden. Van luxe koperkleurige tot een simpele zilveren rozet. Bent u op zoek naar specifiek deurbeslag? Neem gerust contact met ons op!


Deurbeslag: Deurkrukken


Van de klassieke deurkruk (ook op rozet) tot een draaiknop. VeiligWonenWinkel verkoopt het deurbeslag wat u zoekt! Duimmodel deurkrukken zijn nu erg in de mode. Het pas goed bij het huis en het is makkelijk te combineren. Wij verkopen ze in zwart en zilver. Bent u meer aan het zoeken naar een luxer model, dan bieden wij vlindermodel deurkrukken. Deze hebben een subtiele vorm en liggen daardoor goed in de hand. Ook deze zijn verkrijgbaar in mat-zwart en zilver.