Cilinders

Cilinders worden Gekocht op Veiligwonenwinkel.nl

Cilinders zijn van groots belang, want elke deur heeft er wel eentje nodig. Zonder deze stukken sluitwerk zouden deuren nooit handig en veilig open en dicht kunnen. In het kort is een cilinder het deel van een slot waar de sleutel in gaat, dus dit is het belangrijkste deel waar alle deurbeveiligingen bij beginnen. Ze worden gemonteerd in de deur en meestal onder de deurgreep. Wanneer de overkomende sleutel erin wordt geschoven zorgt het identieke ingekerfde profiel van uw sleutel ervoor dat een serie aan pinnetjes die in het slot zitten precies genoeg verplaatst worden zodat ze niet in de weg staan om de rotatie van uw sleutel te blokkeren. Dit is allemaal erg geavanceerde techniek dat in deze sloten van Veiligwonenwinkel te vinden is. Ook het slotmechanisme is van grootse kwaliteit, maar toch zorgen wij ervoor dat u voor een zeer scherpe prijs één of zelfs meerdere sloten kunt aanschaffen. Hier hebben wij namelijk speciale setten voor opgesteld waardoor u met een set van twee of drie bijvoorbeeld erg voordelig uit komt. Alle cilinders die bij Veiligwonenwinkel verkrijgbaar zijn, zijn stuk voor stuk van deze hoge kwaliteit. De inbrekers zullen uw huis wel even overslaan als ze de zien waar uw cilinders vandaan komen. De reden hiervoor is dat onze sloten een SKG keurmerk hebben en een cilinder krijgt pas zo’n keurmerk als ze hoog genoeg scoren op het gebied van anti-inbraak. Wij vinden het echter niet voldoende om alleen de normale SKG** gekeurmerkte producten in ons assortiment aan de bieden. Sommige winkels hebben deze namelijk ook gewoon, maar wij identificeren ons met het beste van het beste. Ons assortiment biedt namelijk ook een keuze tussen de drie topmerken die een stapje voor zijn op de de andere op hun gebied. M&C, Iseo en Mul-T-Lock zijn voorbeelden hiervan, want deze merken hebben in tegenstelling tot andere een SKG keurmerk met drie veiligheids sterretjes. Andere hebben er twee en dit laat blijken dat als de inbreker er maar graag genoeg in wilt zal deze daar een mogelijkheid voor hebben door middel van de populaire maar moeilijke inbraakmethode genaamd kerntrekken. Hier wordt later meer over beschreven.

             

Cilinders Bestand tegen alle Inbraakmethodes

Veel mensen weten denken dat ze snel goed zitten bij het kopen van cilinders. Dat ze toch allemaal, maar hetzelfde zijn en dat het verschil in veiligheid er toch niet is. Andere mensen hebben dit ook gedacht en zij hebben meegemaakt hoe makkelijk sommige deurbeveiligingen te kraken zijn door bijvoorbeeld het eenvoudige trucje met klopsleutels of doormiddel van het fenomeen lockpicken. Nu komen ze bij ons zodat dit hun nooit meer zal overkomen. Bij ons kunt u namelijk alleen de veilige en officiële cilinders op de markt verkrijgen. Toch bieden wij cilinders met verschillende veiligheidsniveaus van veilig tot extreem veilig. Dit doen wij zodat zelfs de meest ervaren cilinder krakers geen schijn van kans bij u maken. Het SKG keurmerk staat namelijk voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw en test de cilinders op sterkte. Het kerntrekken is een simpel trucje waarbij de inbreken simpelweg een schroef in de cilinder schroeft en hem er daarna weer uittrekt met als gevolg de cilinder uit het slot. Nu is de inbreker zijn missie geslaagd, maar de drie sterretjes staat garant voor extra zwaar inbraakwerend en die hebben dus een minimale trekkracht waarbij kerntrekken onmogelijk is. Naast kerntrekken zijn er nog vele andere inbraakmethodes waar onze SKG*** cilinders bestand tegen zijn. Zo heb de klopsleutel methode waarbij de inbreken een algemene sleutel heeft die met een hamer het slot in wordt geslagen waardoor bij de schok alle pins omhoog gaan waarbij het slot gedraaid kan worden. Lockpicken komt overeen alleen hierbij gebruikt de inbreken een lockpicker en maakt diegene snelle bewegingen in en uit het slot waarbij de pins stuk voor stuk omhoog geduwd worden. Wij hebben al deze methodes bestudeerd en uitgetest op ons assortiment en wij garanderen u dat u, u geen zorgen hoeft te maken als uw cilinders afkomstig is van Veiligwonenwinkel. Wij zorgen voor uw veiligheid.
 

Grote Sleutelbossen Zijn Verleden Tijd

Heeft u ook zo’n grote sleutelbos? De voordeur, garagedeur, schuurdeur en achterdeur zouden niet allemaal met verschillende sleutels ontgrendelt te hoeven worden. Dit is namelijk verleden tijd met de cilinder sets van Veiligwonenwinkel. Wij hebben namelijk sets van bepaalde grootheden waarbij u kunt kiezen hoeveel identieke cilinders u aan wilt schaffen. Kiest u voor twee: één voor de voordeur en één voor de achterdeur? Dit is mogelijk maar heeft u meer nodig dan kan dat natuurlijk ook. Wanneer er verschillend sluitend vermeldt is onder een product dan betekent dat dus dat u in het geval van veel deuren ook met veel sleutels in uw zak zit. Kies daarom slim en kies voor de gelijksluitende. Dit is de top optie, want zo raakt u ook nooit meer in de war met welke sleutel voor welke deur is. Weet u niet zeker of uw keuze gelijksluitend is dan maakt dat niet uit, want bij ons zijn alle bestellingen waarbij u meerdere cilinders kiest allemaal gelijksluitend en wilt u er later nog eentje bij kopen als er bijvoorbeeld een nieuwe deur komt dan is het zelfs nog mogelijk om eentje bij te laten maken die ook gelijksluitend is, dus u heeft maar één sleutel voor al uw deuren nodig.
 

Welke Cilinder is de Beste Optie voor U?

Weet u al of u cilinders verlangt zonder of met twee of drie sterretjes? Als u dit nog niet weet kunt u gerust de klantenservice bellen voor hulp en anders leest u het stukje “Cilinders Bestand tegen alle Inbraakmethodes” waarin wordt uitgelegd wat alles inhoud. Is uw keuze gevallen op de meest betrouwbare cilinders kijk dan even naar de M&C, Iseo en Mul-T-Lock cilinders, want deze merken bieden u de mogelijkheid om ze te verkrijgen met het keurmerk met drie sterretjes. Bij Iseo en M&C kunt u ook nog kiezen voor degene met het twee sterren keurmerk en deze komen dan ook binnen met een lagere prijs. De prijzen van M&C en Iseo komen dan ook ongeveer op hetzelfde neer. Iseo is net iets lager in prijs en M&C heeft dan weer handige eigenschappen zoals dat u het slot kan ontgrendelen zelfs als er een andere sleutel aan de andere kant van de cilinder zit en de kaart waarmee u een identieke cilinders bij kunt laten maken. Echter is er ook nog Mul-T-Lock die gespecialiseerd in de beste kwaliteit, want zij maken ook enkel producten van de beste kwaliteit en hier betaald de klant dan ook voor. De extra kwaliteit en veiligheid is dit dan ook zeker waard.

Veiligwonenwinkel biedt dus heel veel wat deurbeveiliging betreft. Hopelijk bent u genoeg geïnformeerd, maar wij snappen ook dat er nog andere dingen kunnen zijn waar u tegenaan loopt. Onze klantenservice helpt u daarom graag verder zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u thuis alles heeft naar wens.