HANG- EN SLUITWERK

Hang- en sluitwerk online kopen


Bij Veiligwonenwinkel bent u op het juiste adres voor het kopen van hang- en sluitwerk. Met een ruim assortiment is er altijd iets geschikt voor u! Wij bieden onder andere raam- en deurbeslag, hangsloten en codesloten. Met stopcontactbeveiligers en nachtlampjes blijven ook de kinderen veilig. Bent u opzoek naar kwaliteitssloten? Hang- en sluitwerk koopt u eenvoudig en snel op Veiligwonenwinkel.nl.
Hang- en sluitwerk: DeurenWij bieden verschillende soorten deurbeslag. Een kleine verandering kan een mooie

wending geven aan het huis. Met kleine details zoals deurkrukken of tochtkleppen

(leverbaar in wit, zilver, antraciet en bruin) wordt uw huis helemaal afgerond. Natuurlijk is de veiligheid ook belangrijk. Maar met het juiste deurslot in huis bent u goed beveiligd! Zo bieden wij onder andere stevige BUVA-sloten waarbij u verzekert bent van een veilig huis.


Let op: Vergeet niet om bij het aanschaffen van één of meerdere losse deurkrukken ook een schild of rozet te kopen. Zonder schild of rozet is het onmogelijk om uw deurkruk goed te monteren. (zie afbeelding)
Hang- en sluitwerk: Ramen


In de categorie raambeslag bieden wij raamkrukken en -boompjes. Ook raamuitzetters en oplegsloten worden door ons verkocht.


Raamboompjes:

Raamboompjes kunnen onderverdeeld worden in beveiligd en niet-beveiligd. De niet-beveiligde houden het raam dicht, maar zijn niet bestand tegen inbraak. De beveiligde zijn van staal gemaakt, in tegenstelling tot de andere, die van aluminium zijn. Door de haaksluiting van de meeste systemen is dit een stuk veiliger. Deze modellen zijn SKG gekeurd, wat inhoudt dat ze bestand zijn tegen inbraak.


Raamkrukken:

Raamkrukken worden bij ons verkocht in veel verschillende vormen en maten. Deze zijn erg stevig en ook SKG gekeurd. Voor onder andere AXA en Winlock-raamkrukken kunt u bij ons goed terecht. Bij elk product staan ook hier de specificaties. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.Hang- en sluitwerk: Hangsloten


Kunt u niet het juiste hangslot vinden? Wij helpen u graag op weg. Bent u opzoek naar een slot voor de huis, tuin en keuken bezigheden met niet al teveel waarde? Kies dan voor een simpel hangslot met sleutel. Moet er iets groters op slot? Dan kunt u kiezen voor een ketting- of kabelslot gaan. Deze anti-diefstalkettingen kunnen zelfs zorgen voor de bescherming van je fiets of scooter. Het verstevigen van de beveiliging van uw deur is geen probleem meer. Een schuifbaar hangslot (zie afbeelding) is voor u de oplossing! Met het ruime assortiment zit er altijd wel wat voor u tussen.