Dictator ZE-90 deurvastzetter in diverse kleuren 90mm
Art. nr. : ZE-90
EAN : 8717703542691

€58,00

Beschikbare opties:

Kleuren:


   Pin it
Dictator deurvastzetter 90mm
Door de verende voetconstructie staat de Ze-90 met uw deur vast op gladde en oneffen ondergronden waarbij u zelf kunt bepalen op welke opening de deur vast blijft staan. Het rubber voetje is verwijderbaar wanneer dit vervangen zou moeten worden. De gebruikte niet roestende materialen (RVS, aluminium, kunststof, rubber) zorgen ervoor dat deze deurvastzetters ook zeer geschikt voor buitenmontage zijn.

De bediening van de deurvastzetter kan, zowel vergrendelen als ook het ontgrendelen, dit wordt eenvoudig met de voet gedaan. Je hoeft dus niet te bukken om het apparaatje vast te zetten of te ontgrendelen. Het voordeel t.o.v. van een buffer in de grond is dat bij de deurvastzetter er geen kans bestaat op struikelgevaar tevens is met dit systeem de deur op iedere gewenste positie vast te zetten.

De mooie vormgeving, de verzonken bevestigingsgaten in het huis en de achterplaat van deze deurvastzetters, zorgen voor een éénvoudige montage en gemakkelijke reiniging.

Compleet geleverd met bevestigingsschroeven.
  • Materiaal: Huis: aluminium
  • Uitslag 90mm
LET OP. Bij het opmeten van de ruimte onder je deur. Wanneer er een dorpel zit moet je hiermee rekening houden den moet de deurvastzetter hoger gemonteerd worden.