Dictator 1400 deuropvanger verstelbaar 20N RVS buitendraaiend
Art. nr. : 129139A2
EAN : 8717703543186

€137,95
   Pin it

Dictator 1400 RVS voor buiten montage bij naar buitendraaiende deuren

DICTATOR DEUROPVANGERS vangen dichtslaande deuren geruisloos op en houden deze stevig gesloten.

De Dictator 1400 deuropvanger is speciaal ontwikkeld voor montage op plaatsen daar waar bijvoorbeeld onvoldoende ruimte aanwezig is voor het plaatsen van de opvanghaak of op een naar buitendraaiende deur en men de DICTATOR vanwege weersinvloeden of baldadigheid toch aan de binnenzijde wil monteren.
Geen geluidsoverlast meer door dichtslaande deuren de deurvanger 1400 sluitde deur langzaam maar zeker! De RVS uitvoering kunt u gebruiken in vochtige ruimtes of aan de buitenzijde van de deur.

Montage deurvanger:

De 1400 deuropvanger wordt aan de deurzijde van de deur gemonteerd. U kunt hem zowel verticaal als horizontaal bevestigen.
Er zijn twee montagemogelijkheden voor de haak:

  • De haak wordt van onderaf aan het kozijn bevestigd of horizontaal aan de zijkant (afbeelding 1).
  • Op gelijkliggende deuren met een kunststof of aluminium kozijn kan de haak ook op het kozijn worden bevestigd met behulp van de bevestigingsconsole (zie hieronder) (zie afbeelding 2a/b).

Belangrijk: Door de haak die in de deuropening uitsteekt, vooral in afbeelding 1 en 2a, en om elk risico op letsel te vermijden, moet de deuropvanger 1400 altijd aan de zijkant worden gemonteerd, en niet in het midden van de deur.