Buva LF Londen deurkruk zwart 35-50mm

Lees meer

Beschrijving

De stijlvolle Buva LF-Londen zwarte deurkruk brengt elegantie en functionaliteit samen. Deze prachtige deurkruk uit de LF-Londen lijn voegt niet alleen een vleugje klasse toe aan je interieur, maar is ook ontworpen om te passen bij deuren met een dikte van 35 tot 45 mm. Upgrade je deuren met de Buva LF-Londen zwarte deurkruk en geniet van een perfecte combinatie van stijl en gebruiksgemak. Verrijk jouw interieur met deze prachtige deurkruk en geef jouw deuren een onmiskenbare uitstraling.

Kenmerken van de Buva LF-Londen zwarte deurkruk:

Het heeft een perfecte pasvorm. De zwarte deurkruk is speciaal ontworpen voor deuren met een dikte tussen 35 mm en 45 mm, wat hem tot een veelzijdige keuze maakt voor diverse deurtypen.

Het wordt geleverd als een complete set. Je ontvangt een complete set met één deurkruk voorzien van een vaste stift en één deurkruk als gatdeel. De lengte van de stift is 70 mm, waardoor de installatie eenvoudig en moeiteloos verloopt.

Het heeft een elegante zwarte afwerking. De zwarte kleur van de Buva LF-Londen deurkruk voegt een vleugje verfijning toe aan jouw deuren, waardoor ze meteen in het oog springen.

Wacht niet langer en bestel de Buva LF-Londen zwarte deurkruk vandaag nog om jouw deuren te voorzien van een tijdloze en functionele upgrade. Klik nu op de bestelknop en maak jouw interieur compleet.

In de doos zit

  • 2x deurkruk model Londen
  • Krukstift 8mm

Specificaties

Productkenmerken
Kleur(en)
Materiaal
Maatvoeringen
Productlengte
Retourneren
Retourrecht
  • Merk: Buva
  • Model: 1806513
  • € 14,96

  • Excl. BTW: € 12,36

Stel jouw vraag
via WhatsApp

06-51341698