Buva LF Londen deurkruk zwart 50-65mm

Lees meer

Beschrijving

Op zoek naar de perfecte deurkruk om een statement te maken in jouw interieur? De Buva LF-Londen deurkruk in het elegante zwart is precies wat je nodig hebt. Met zijn tijdloze design en uitstekende functionaliteit tilt deze deurkruk de uitstraling van jouw deuren naar een hoger niveau. Verander de manier waarop je naar deuren kijkt met de Buva LF-Londen deurkruk. Bestel vandaag nog en geef jouw interieur een upgrade met deze prachtige en functionele deurkruk. Je zult versteld staan van het verschil dat deze kleine toevoeging kan maken.

Kenmerken van de Buva LF-Londen zwarte deurkruk:

De deurkruk is 126mm breed. Deze royale breedte biedt een comfortabele grip en voegt een vleugje klasse toe aan je deuren.

Geschikt voor verschillende deurdiktes. Deze zwarte klink is geschikt voor deuren met een dikte tussen 46 mm en 54 mm, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende deurtypen.

Geleverd als complete set. Jouw aankoop wordt geleverd met één deurkruk met vaste stift en één deurkruk gatdeel. De krukstift heeft een indrukwekkende lengte van 90 mm, waardoor installatie een fluitje van een cent is.

Het heeft een elegant zwart design. De zwarte afwerking van de Buva LF-Londen deurkruk voegt een vleugje elegantie toe aan jouw deuren en past perfect bij zowel klassieke als moderne interieurs.

Zorg ervoor dat je de Buva LF-Londen Deurkruk in het zwart in huis haalt om jouw deuren te voorzien van een stijlvolle en functionele finishing touch. Klik op de bestelknop en verbeter jouw interieur vandaag nog!

In de doos zit

  • 1x deurkruk model LF Londen zwart met vaste stift

Specificaties

Productkenmerken
Kleur(en)
Materiaal
Ean
Maatvoeringen
Productlengte
Retourneren
Retourrecht
  • Merk: Buva
  • Model: 1806514
  • € 14,96

  • Excl. BTW: € 12,36

Stel jouw vraag
via WhatsApp

06-51341698