Brievenplaten en tochtkleppen

Briefplaten en tochtkleppen online kopen?

 

Met briefplaten en tochtkleppen maakt u uw deur helemaal af. U heeft al een mooie deurknop en er zit een kleurtje op uw deur.

Om uw voordeur compleet te maken kunt u er nog een mooie brievenbus in plaatsen en deze compleet maken met een briefplaat. Wij verkopen deze briefplaten in een rechthoekige vorm, maar ook mooi rond afgewerkt bij de hoekjes. Voor de veiligheid van uw briefplaat (en uw eigendommen) kunt u een brievenbusbeveiliger aanschaffen. Deze verkleint de kans op inbraken. Op onze site verkopen wij 3 verschillende soorten en 1 brievenbusklem. Deze klem is perfect voor tijdens oud en nieuw en helpt uw huis beveiligen tegen gooien van vuurwerk.
 

Briefplaten

 

Bent u op zoek naar een briefplaat, of te wel een brievenbusklep voor uw deur? Op onze website bieden wij briefplaten van AXA, BUVA en Hoppe. Deze merken staan bekend om zijn sterke sloten, maar ook om de mooi afgewerkte briefplaten. Er zijn verschillende soorten en stijlen en op deze manier is er altijd wel iets voor u beschikbaar. Onze brievenbusplaten zijn van goede kwaliteit en worden voor een scherpe prijs verkocht.
 

Brievenbusbeveiligers en tochtkleppen
 

Brievenbusbeveiligers zijn er zoals eerder gezegd voor het beschermen van uw huis en uiteindelijk uw eigendommen. Deze beveiligers zijn er om te zorgen dat er minder kans op inbraak is. Ook beschermd zo’n beveiliger op oud en nieuw uw huis tegen vuurwerk. De brievenbus beveiligers zijn van staal en worden aangeboden in zilver en in crèmewit. Degene die wij aanbieden kunnen over bijna alle tochtborstels.
 

Tochtborstels verkopen wij in verschillende soorten en maten. Al vanaf €4,50 heeft u een mooie eenvoudige tochtborstel van BUVA. Wilt u een “alles-in-één-brievenbus”? Dan bent u daarvoor ook op het juiste adres. Wij verkopen ongeveer 8 brievenbussen die u veilig houden tegen vuurwerk, die uw huis tochtvrij houden en die een mooie uitstraling hebben. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zoals onder andere wit en antraciet.