Binnendeur schilden en rozetten

Binnendeurbeslag online


Deurbeslag heeft ontzettend veel onderdelen, zo ook de specialisatie naar binnendeurbeslag. Op onze website vindt u onder andere binnendeurschilden. Deze in verschillende kleuren en maten. Ook bieden wij daarin mooie merken zoals BUVA, Hoppe en Ami. Om uw deurbeslag binnen te bevestigen kunt u bij ons ook patentboutjes aanschaffen.

Binnendeurschilden


In ons ruime assortiment bieden wij zoals hierboven al genoemd, binnendeurschilden in verschillende vormen, kleuren en maten. Heeft u behoefte aan een zwarte voor bij uw toilet? Een zilverkleurige voor uw woonkamer? Wij hebben het in huis. Heeft u in huis nog een deur met een sleutel(gat)? Geen probleem! Het meeste van ons binnendeurbeslag heeft een sleutelgat. Ook deze weer in verschillende maten, zodat er altijd iets is wat bij u past. Zelfs voor uw toiletdeur hebben wij de mooiste schilden in huis. Van donkere tot hele lichte met slot, voor u bieden wij de stevigste schilden!


Rozetten en afwerking van het binnendeurbeslag

 

Om uw deurbeslag voor binnen te installeren is het praktisch om patentboutjes aan te schaffen. Deze houden uw deurschild goed op zijn plek. Deze verkopen wij in 40mm in zwart en in het zilver. Heeft u niet zo’n groot schild nodig maar alleen een rozet? Dan kunt u op onze site kiezen uit ronde, maar ook hoekige rozetten. Beschikbaar voor deurkrukken en sleutelgaten. De meeste rozetten hebben een diameter van 52mm. Daarbij bieden wij ook rozetten voor toiletten, met een draaislot. Het zijn mooie simpele ontwerpen, die uw huis toch een mooie strakke afwerking kunnen geven.


Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar iets specifieks? Neem gerust contact met ons op!