M&C Move cilinder SKG***

Lees meer

Beschrijving

Deze Move cilinder is voorzien van een kerntrekbeveiliging en SKG***-keuring. Hierdoor zitten er diverse beveiligingssystemen in de cilinder, zoals een breekbeveiliging, kerntrekbeveiliging, cilindertrekbeveiliging, slagbeveiliging en klopbeveiliging. De cilinder is standaard tweezijdig bedienbaar en gemaakt van Puma staal. Het heeft een veiligheidscertificaat, beschermd profiel en is modulair, dus later ook nog eens te verlengen. De cilinder heeft een speciale sleutel tegen ongeoorloofd kopiëren, Swish Tech functie en je kunt daarbij ook nog eens kiezen uit drie kleuren: zilver, messing en zwart.

Wanneer je één cilinder besteld krijg je 3 sleutels, bij 2 en 3 cilinders 5 sleutels, 4 en 5 cilinders 7 sleutels en bij 6 cilinders en meer 8 sleutels. Halve cilinders tellen niet mee bij het aantal sleutels! Twee halve cilinders tellen voor één. Als je een extra cilinder besteld op code, zitten daar geen sleutels bij. Ook de sleutels kun je bij ons bestellen in de rubriek: "SLEUTELSERVICE".

Met de techniek in de Move is deze cilinder vrijwel onmogelijk te manipuleren en beveiligd het tegen boren, kerntrekken, lockpicken de slagmethode en impressie technieken. Deze nieuwe cilinder heeft een extra veiligheid met een bewegend deel in de cilinder en sleutel. De cilinder is voorzien van een pushknop, die hetzelfde uitziet als een normale knop, alleen kun je deze alleen ronddraaien als je hem ingedrukt hebt. Inbrekers boren steeds vaker een gat in de deur en openen de deur om de bestaande knop te gebruiken om de deur te openen. Dit is goedgekeurd door de SKG en is ook door ons gepatenteerd.

Kenmerken Move cilinders:

  • Veilig: meer dan 5 miljoen verschillende sluitingen en nagenoeg onbreekbaar
  • Gebruiksvriendelijk: de platte sleutel past op 2 manieren in het cilindergat
  • Modulair: leverbaar tot een maximale lengte van 328 mm; past in elke deur. En later in maat aan te passen.
  • Veelzijdig: leverbaar in de kleuren nikkel, messing en zwart
  • Flexibel: met een sluitplan bepaal je wie toegang heeft tot welke ruimte

Kenmerken Move sleutels:

Specificaties

Beveiligd tegen
Kerntrekken
Veiligheidsinformatie
SKG
Politie Keurmerk Veilig Wonen
Productkenmerken
Kleur(en)
  • Merk: M&C
  • Model: Move
  • € 104,75

  • Excl. BTW: € 86,57


Stel jouw vraag
via WhatsApp

06-51341698