M&C Minos oplegslot met knop en 2 cilinders SKG***

Lees meer

Beschrijving

Ben je op zoek naar hoogwaardige beveiliging voor jouw deuren? Het M&C oplegslot met knop is de perfecte oplossing. Deze set wordt geleverd met een Minos cilinder, waardoor je één sleutel kunt gebruiken voor zowel het oplegslot als de twee extra Minos cilinders die bij de set zijn inbegrepen.

Het M&C oplegslot is van topkwaliteit, SKG ** gekeurd en voorzien van een SKG *** Minos cilinder voor maximale veiligheid. De twee meegeleverde cilinders zijn allemaal SKG *** gekeurd en beschikken over een certificaat met een beschermd profiel. Deze cilinders zijn standaard uitgerust met tweezijdige bediening, ook wel bekend als noodfunctie, voor extra gemak.

Bij deze set ontvang je vijf sleutels, die niet alleen gepatenteerd zijn tegen ongeoorloofd kopiëren, maar ook extra beveiligd zijn door middel van een verhoogd profiel. Bovendien wordt bij elke set een certificaat geleverd, waarmee je bij geautoriseerde dealers eenvoudig sleutels en cilinders kunt laten bijmaken.

De Minos cilinders bieden een ongekend niveau van veiligheid met meer dan 5 miljoen unieke sluitingen en een vrijwel onbreekbaar ontwerp. De platte sleutel is bijzonder gebruiksvriendelijk en past op twee manieren in het sleutelgat. Met een modulaire opbouw kan de cilinder snel in verschillende maten tot wel 32 cm worden geleverd. Je hebt bovendien keuze uit drie elegante kleuren: nikkel, messing en zwart.

Een opvallende eigenschap van het oplegslot is de beveiligde knop aan de binnenzijde. Deze knop maakt het eenvoudig om de deur te openen als iemand aan de buitenkant staat. Zodra de deur sluit, vergrendelt het slot automatisch. Wil je de deur tijdelijk ontgrendelen? Geen probleem! Je kunt het slot vastzetten, zodat je zonder vergrendeling naar binnen of buiten kunt lopen.

En dat is nog niet alles – de pushknop op de Minos cilinder is een doordachte toevoeging. Het voorkomt dat inbrekers een gat in de deur boren en zo toegang krijgen. Deze pushknop, goedgekeurd door de SKG en gepatenteerd, biedt extra veiligheid en gemoedsrust.

Met de mogelijkheid om ook een sluitplan te maken met de Minos cilinder, behoud je de controle over wie toegang heeft tot welke ruimte. Kortom, het M&C oplegslot met knop en Minos cilinder set is de ultieme keuze voor wie streeft naar optimale veiligheid en gemak. Bestel nu jouw set en ervaar gemoedsrust zoals nooit tevoren. En vergeet niet, ook de sleutels zijn verkrijgbaar via onze "SLEUTELSERVICE".

Plus- en minpunten

 • Alle cilinders met dezelfde sleutel
 • Veilige cilinder SKG***
 • Oplegslot dekt bestaande gaten af
 • Oplegslot is waarschijnlijk groter jouw huidige

In de doos zit

 • 1X Minos oplegslot
 • 2X cilinders in de gewenste maat
 • 1X montagematerialen

Specificaties

Beveiligd tegen
Kerntrekken
Klopsleutelmethode
Lockpicken
Uitboren
Veiligheidsinformatie
SKG
Politie Keurmerk Veilig Wonen
Productkenmerken
Kleur(en)
Maatvoeringen
Maat
Retourneren
Retourrecht
 • Merk: M&C
 • Model: Minos oplegslot met 2 cilinders
 • € 264,00

 • Excl. BTW: € 218,18

Stel jouw vraag
via WhatsApp

06-51341698