M&C Color+ oplegslot met extra Color+ cilinders SKG***

Lees meer

Beschrijving

Dit M&C Color+ oplegslot past in bijna elke situatie. De verstelbare doornmaat zorgt ervoor dat je dit slot op elke gewenste plek kan plaatsen. Daarnaast wordt bij deze set een extra profielcilinder geleverd voor bijvoorbeeld de achterdeur of als bijzetslot. Het unieke oplegslot heeft nog een aantal andere unieke mogelijkheden. Het slot sluit automatisch zodra de deur wordt dicht gedaan. Erg handig voor mensen die het lastig vinden om hun slot te vergrendelen. Hiermee voorkom je ook dat de deur geflipperd kan worden. Een ander uniek systeem op het slot is de anti-manipulatie knop. Hierdoor heb je een snelle, veilige vluchtweg. Tevens beschikt het slot over een vastzetfunctie zodat je de deur ook open kunt laten. De meegeleverde veiligheidscilinder is ook goed beveiligd tegen alle bekende methodes, zoals open picken, de kerntrekmethode, slagmethode en uitboren.

De M&C Color+ heeft bovenop de SKG*** vereisten ook nog eens een stalen brug. Deze brug zorgt ervoor dat het bijna onmogelijk is om de cilinder te breken – zelfs zonder deurbeslag. Deze cilinder is ook voorzien van een noodfunctie, wanneer je de sleutel aan de binnenzijde laat zitten kun je er met een andere sleutel toch nog in. De Color+ cilinders zijn geschikt voor binnen en buiten toepassingen. De cilinders en het oplegslot worden geleverd met een certificaat waarmee je later extra sleutels of cilinders kunt bestellen. Achteraf bij bestellen van een cilinder is wel duurder, dus verstandig om goed te bedenken hoeveel je er nodig hebt. Het aantal cilinders bepaalt ook de hoeveelheid aan sleutels. Dit loopt langzaam op: bij 1 cilinder krijg je 3 sleutels, bij 2 cilinders 5 sleutels, bij 4 cilinders 7 sleutels en bij 6 cilinders 8 sleutels. Bij meer dan 6 cilinders krijg je niet meer sleutels. Je kunt ze uiteraard wel bij bestellen.

In de opties hier rechts kun je de maten van de gewenste cilinder invullen. Tevens kun je kiezen of je een knop op de cilinder wilt. Als laatste mogelijkheid kun je de kleur kiezen waarbij nikkel kleurig de standaard is.

Afmetingen:

  • Verkrijgbaar met een lengte van 62 mm tot 300 mm (in overleg)

Onze Color+ cilinders zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren nikkel en messing. De sleutelkappen zijn verkrijgbaar in donkerblauw, lichtblauw, rood, oranje, rosé en lichtgroen. Standaard worden verschillende kleuren geleverd, je kunt deze niet van tevoren bepalen.

Veiligwonenwinkel is een specialist in het maken van cilinders en sleutels. Kom je er niet helemaal uit, dan staan wij je graag te woord via de telefoon of app.

Plus- en minpunten

  • Super veilig oplegslot
  • Meedere cilinders gelijksluitend

In de doos zit

  • 1X M&C oplegslot SKG*** compleet
  • 1X M&C SKG*** cilinder in de gewenste maat
  • 1X certificaat

Specificaties

Beveiligd tegen
Kerntrekken
Klopsleutelmethode
Lockpicken
Uitboren
Veiligheidsinformatie
SKG
Noodfunctie / paniekfunctie
Politie Keurmerk Veilig Wonen
Productkenmerken
Kleur(en)
Ean
  • Merk: M&C
  • Model: Color+ oplegslot met 1 extra cilinder
  • € 191,30

  • Excl. BTW: € 158,10

Stel jouw vraag
via WhatsApp

06-51341698