BUITENLAMPEN

Buitenlampen voor de Gezelligste Sferen!

Veiligwonenwinkel biedt buitenlampen die perfect bij u in de tuin passen. Een buitenlamp is een product dat op verschillende plekken gemonteerd kan worden zodat het nergens meer donker is. Ons assortiment bevat onder andere de buitenlampen van het excellente merk Philips. Deze zorgen namelijk een warme avond sfeer rondom uw gehele huis. Ook zorgen deze sfeervolle warm witte lampen voor meer dan genoeg verlichting zodat uw terrein ten alle tijden veilig betreed baar zal zijn. Naast de Philips  producten behoren de haarscherp geprijsde buitenlampen van het merk Nova ook tot ons brede assortiment. Dit zijn robuuste lampen die ook op allerlei manieren toegepast kunnen worden, bijvoorbeeld als gevel of wand verlichting of binnen in een berging, kelderkast en garage. Ook naast de buitendeur, onder de carport, rond het terras of op het balkon zorgen deze lampen voor een accentuele tint. Natuurlijk kunnen de buitenlampen ook op diverse andere plekken in de tuin geplaatst worden zoals aan de scheiding van het erf, langs oprijlaan of tuinpad, aan garage of blokhut. Dit alles zodat u en uw gasten zich altijd veilig en verwelkomd zullen voelen.

Buitenlampen met Schemerschakelaar

Hoge kwaliteit buitenlampen met of zonder sensor zijn te koop bij Veiligwonenwinkel. Het voordeel van onze lampen met schemersensor is dat de lamp nooit onnodig aanstaat en dat bespaart een hoop energie waardoor de lamp nog langer mee gaat. Ook wordt alles weer lekker makkelijk en geautomatiseerd wat ervoor zorgt dat je niet elke dag de lamp weer aan en uit hoeft te zetten. Dit zorgt voor een intense rust die boven uw schouders zal hangen.

Het voordeel van onze Led Buitenlampen

Bij Veiligwonenwinkel verkopen wij enkel en alleen de producten waar wij echt trots op zijn. Om deze reden is al ons buitenarmatuur voorzien van een led lichtbron. De reden dat dit als positief gezien mag worden is omdat deze veel energiezuiniger zijn dan vele andere soorten lampen. Denk aan halogeen- of gloeilampen. Dit zorgt voor een lange levensduur van onze lampen. Met deze lange levensduur maken wij het je zo makkelijk mogelijk, want de lampen hoeven daardoor niet binnen een korte tijd al vervangen te worden. Het niet snel vervangen hoeven te worden komt ook deels door het feit dat onze led buitenlampen slagvast en temperatuur bestendig zijn. Daarmee zijn ze ook gelijk bestand tegen de extreme weertypes die zo nu en dan plaatsvinden.

Buitenlampen Ondoordringbaar

Ons buitenarmatuur scoort zonder twijfel uitmuntend op het gebied van ondoordringbaarheid. Neem nu bijvoorbeeld onze buitenlamp van Nova. Deze heeft een IP-waarde van 65 en is daarmee maximaal beschermd tegen het doordringen van kleine stofdeeltjes. Deze lamp niet alleen beschermd tegen regen tijdens de heftigste weersomstandigheden, maar ook zal er geen druppel water aangetroffen worden wanneer je met de sproeier op de lamp sproeit. De lamp is namelijk ook sproeidicht en dit is allemaal bij de haarscherpe prijs inbegrepen.

Veiligwonenwinkel staat voor en na de aankoop van het buitenarmatuur altijd klaar voor haar klanten. Daarom kunt u voor vragen altijd bellen naar onze klantenservice. En is uw winkelwagen compleet dan kunt u de bestelling afronden en wordt ervoor gezorgd dat de bestelling veilig en snel wordt afgeleverd.