Binnendeurbeslag toilet

 

Meer

 


Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 16

 


Welk deurbeslag voor jouw binnendeur?

Binnendeurbeslag wcBij het uitzoeken van binnendeurbeslag is het natuurlijk vooral van belang om te kijken naar het uiterlijk. Het is aan te raden om altijd te gaan voor een eenduidige uitstraling. Kies dus zoveel mogelijk voor dezelfde vorm en kleur voor jouw binnendeurbeslag. Populaire kleuren zijn  voor binnendeurbeslag zwart en aluminium F1. Voor badkamerdeuren is er speciaal toilet binnendeurbeslag met draaiknop aan de binnenzijde. Hiermee sluit je dus een WC of badkamer af.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de afmetingen. Hierbij is het vooral de vraag of je binnendeurbeslag met of zonder slot nodig hebt. Voor deurbeslag met cilindergat, wil je de PC-maat weten. Deze meet je door de afstand op te nemen tussen het hart van het krukgat en het hart van het cilindergat. Als je een binnendeur zonder slot hebt, dan kun je natuurlijk ook voor een blind deurschild gaan.


Rozetten voor jouw deurbeslag

Voor zowel een slot op je binnendeur, als voor alleen de kruk van je deur hebben wij rozetten. Wij hebben ronde rozetten, maar we hebben ze ook in meer hoekige vormen. Naast zilvergrijs hebben wij zwarte rozetten in het assortiment. Een rozet of kortschild voor de wc of badkamer heeft vaak een rood/wit-indicator, waaraan je kunt zien of het toilet bezet is of niet. Vergeet alleen niet dat je bij het monteren van binnendeurbeslag vaak patentboutjes nodig hebt.